Epa gradonacalnikot od solidarnost da vozi i on krs kola ?
Sepak e funkcija i treba da se ima dobra kola

На мене! У центар на Скопје секој ден газам у кал како да сум у некое мочуриште, јавен превоз КАТАСТРОФА, улици УЖАС, тротоари раскопани, прљавштина и ѓубре насекаде, шмрк на комунална не сум видел со години.... е сега на тоа ќе штедиме за да некојси ојле дојле се вози/излежава у S-класа!?Bobo wrote:A na koj mu e gajle dali koce se vozi u S klas?
Јас гледам дека во најголемата немаштија во РМ од осамостојувањето до сега се трошат пари на глупости и луксузи како да сме главен град на Германија а не на Македонија. Немам против да купат нова службена кола ако старата е толку амортизирана, ама да се земе најголемиот Мерцедес извини ама тоа е триење сол на рана. Што ќе му фали во автомобил од средна класа? Да не му е тесно во Шкода Суперб, Пасат, Вектра или Мондео?Bobo wrote:ja ne gledam nisto loso vo toa da Gradonacalnikot na grad Skopje da ima sluzben mercedes.Ne si go kupil toj za nego po doma tuku e Sluzben taka da negovite naslednici se obezbedeni minimum 10ina godini..
Epa gradonacalnikot od solidarnost da vozi i on krs kola ?![]()
Sepak e funkcija i treba da se ima dobra kola

Без навреда ама ропак прва класа е типот...Христијан wrote:Кај нас во Куманово Градоначалникот вози BMW320D.

Според кого како..Skopjeair wrote:Точно! Колата и цената се на место! НЕ Е НА МЕСТО ГРАДОНАЧАЛНИК НА СКОПЈЕ ДА КУПУВА ТАКВА КОЛА!

dragan_mig31 wrote:Море за лопови и мајмуни само бесилка.уместо да дае 80 иљади еура за ново ауто од кое ќе има корист само он и негови блиски може да попуни пола рупи по улициве у кои иам искривено неколку бандажи,уместо да се уложи у хигиена како што рече погоре колегата форумаш низ центар коа идам ко да идам низ ропотово да збирам тутун па се праам со кал до колена и слично...

Кога ќе почнеш сам да заработуваш ќе го правиме муабетот дали е на место ова!Bobo wrote:Според кого како..Skopjeair wrote:Точно! Колата и цената се на место! НЕ Е НА МЕСТО ГРАДОНАЧАЛНИК НА СКОПЈЕ ДА КУПУВА ТАКВА КОЛА!

тука е моментот јер кај нас владее менталитет од камено доба па испод част им е да се служат со ЈСП или приватен.нели се они слуги на народот и народни избраници.ако се тоа што викаат ќе идат исто ко народов.Bobo wrote:Делегација поминува само за нив 3ца или кога има странец некој. Колата на Коце не е блиндирана.А дека ке иде некој на работа со јсп или приватен кој има таква функција е тука е my ass

Ја иам Ферари,тоа значи и коце ке земе ферари пошто ја сум го избрал?Нема врска тој муабет.Колата него за таа функција му е ПОТРЕБА.ако се тоа што викаат ќе идат исто ко народов.

Bobo wrote:Според кого како..Skopjeair wrote:Точно! Колата и цената се на место! НЕ Е НА МЕСТО ГРАДОНАЧАЛНИК НА СКОПЈЕ ДА КУПУВА ТАКВА КОЛА!

Bobo wrote:Ја иам Ферари,тоа значи и коце ке земе ферари пошто ја сум го избрал?Нема врска тој муабет.Колата него за таа функција му е ПОТРЕБА.ако се тоа што викаат ќе идат исто ко народов.
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 9 guests