eRepublik е игра,која е базирана на вистинскиов свет, ги има вистинските држави... но,проблемот е што еМакедонија ја нема,сеуште не нема на мапата... нашите соседи,србија/грција/бугарија сите ги има на мапата... суштината на играта е да живееш во некоја област во некоја држава... секој ден можеш да работиш (со кликање едно копче-WORK), тренираш во армијата (TRAIN) и кога има битки да се бориш за својата земја... есенва очекуваме да ни ја дадат државата на мапата,но одма очекуваме напади од страна на бугарија и грција за да не окупираат... во играва,собираш пари,купуваш храна/оружје и слично... со борење,дигаш и чинови во армијата со што правиш повеќе штета (јас сум полковник)..
http://www.erepublik.com/en/referrer/makedonero ете линк за регистрација...
па тоа е тоа... јас ја играм играва 3-4 месеца,доста интересна е... занимација.. 2-3 мин дневно на почеток,но ако следиш политика и слично и повеќе... секој месец има избори итн итн... ако некој сака да се регистрира ете му линк,или нека ме аддне на мсн sniper.nk@hotmail.com поздрав!
eWorld игра... виртуелен свет!
-
- Капетан на B747
-
- Капетан на B747
-
- Капетан на Bell 412
-
- Капетан на B747
ааа ок...епа аддниме на мсн,да ти помагам ако сакаш... sniper.nk@hotmail.comBobo wrote:JA!Nesto so prviot profil nekje da me ukluci.sea napraiv drug